23948sdkhjf

Derome öppnar lager i syd

Landskrona knutpunkt för satsning

Nu rullar lastbilarna ut från Deromes nya regionlager i Landskrona. Det nya lagret innebär 50 nya jobb i Landskrona och nya möjligheter för Derome Byggvaror & Träteknik.

Landskrona och den 27 000 kvadratmeter stora lagerlokalen utmed E6 kommer bli en ny knutpunkt för Deromes satsning i södra Sverige. Deromes eget åkeri utökas och vid öppningen finns tio kranbilar och fyra förnödenhetsbilar tillgängliga för att serva regionen med byggmaterial och järnvaror till byggplatser och industrier.

Lokalerna rymmer ett regionlager för byggmaterial, centrallager för järnvaror samt en kombinerad bygg- och järnhandel med takstolsförsäljning. Ytan som motsvarar nära fyra fotbollsplaner till ytan ger plats för 25 000 lagerförda artiklar.

Etableringen i Landskrona skapar även nya förutsättningar att utveckla det logistikkoncept som har utvecklats i Deromes övriga regioner.

– Det innebär att våra lastbilar kan utgå från ett lager som ligger närmare kunderna, säger Johan Winroth. Det ökar vår leveransservice och kortar transportsträckorna, vilket innebär att vi även minskar vår miljöpåverkan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093