23948sdkhjf

Setra rekryterar KL-träspecialist

Anna-Lena Gull till Långshyttan

Som vi tidigare meddelat investerar Setra i en ny fabrik för produktion av KL-trä i Långshyttan, med produktionsstart under 2020. Setra har nu rekryterat Anna-Lena Gull för att etablera verksamheten. Anna-Lena Gull har lång erfarenhet av att arbeta med KL-trä. Hon kommer närmast från en egen konsultverksamhet, Innordica AB, där hon bland annat jobbat som projektledare inom byggindustrin.

– Vi är mycket glada att vi lyckats knyta Anna-Lena Gull till Setra. Hon har jobbat länge inom byggbranschen och har den erfarenhet och kompetens som Setra efterfrågar och som vi kommer att ha stor nytta av i vår KL-verksamhet, säger Olle Berg marknadsdirektör, Setra Group.

Anna-Lena Gull har sin arbetsplats i Långshyttan.

Setras KL-träfabrik i Långshyttan ska alltså stå klar under första halvåret 2020. Utöver KL-trä fabriken bygger Setra även en komponentfabrik i Långshyttan. Produktionen av komponenter till dörrar och fönster kommer igång redan nu i höst. Satsningarna på tillverkning och försäljning av komponenter och KL-trä innebär att Långshyttan blir ett nytt träindustricenter inom Setra.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094