23948sdkhjf

Han är Bokloks nya designchef

Har bland annat jobbat för Tyréns.
Tomas Alsmarker har rekryterats till Boklok som designchef, en ny roll inom företaget. Det skriver man i ett pressmeddelande.

Tomas kommer närmast från Nyréns arkitektkontor där han innehaft rollen som vd. Dessförinnan har han under lång tid varit verksam på konsultföretaget Tyréns och har i grunden en civilingenjörsexamen från Lunds Tekniska Högskola.

Tomas Alsmarker kommer i sin nya roll som designchef bland annat att arbeta med att stärka och vidareutveckla användandet av det som hos Boklok kallas demokratisk design. Den nya rollen kommer att samla en stor del av designarbetet under en chef och funktionen kommer att arbeta med konfigureringen av produkterbjudanden på företagets olika marknader.

– Tomas kommer att arbeta med designprocessen för samtliga produkterbjudanden i våra marknader och inkluderar även att få till en fullt ut digitaliserad designprocess. Med en lång erfarenhet inom konsultbranschen och dessutom med ett genuint intresse för träbyggande, känner vi att Tomas är en utmärkt rekrytering för just oss, säger Marcus Hedman, chef Produkt på Boklok, i pressmeddeiandet.

Tomas Alsmarker tillträdde sin tjänst på Boklok den 1 augusti och kommer att vara placerad på kontoret i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.877