23948sdkhjf

Hon blir ny vd för Erlandsson Bygg

Tar sig även an rollen som koncernchef.
I ett pressmeddelande skriver Erlandsson Byggkoncern att man anställt Jennie Sahlsten som vd och koncernchef. Hon efterträder Markus Brink som väljer att fokusera på sin roll som regionchef för Erlandsson Bygg i Väst.

– Vi har haft en fantastisk tillväxt under de år som Markus varit vd. Det här är ett led i vår strategi för att fortsätta växa på ett hållbart sätt och knyta ihop koncernen. Det är också roligt att kunna visa att vårt mångfaldsarbete leder till konkreta resultat då vi blir det första stora svenska byggbolaget med en kvinnlig koncernchef, säger Carl-Johan Erlandsson, ägare Erlandsson Bygg, i pressmeddelandet.

– Erlandsson Bygg fortsätter sin expansion. Målsättningen med den nya ledningsstrukturen är att ta tillvara på och vidareutveckla företagets enorma tillväxt på ett hållbart sätt.
Jag är väldigt tacksam för att få den här rollen. Det här är en perfekt möjlighet för mig att ta tillvara på mina erfarenheter från både kund- och entreprenörssidan för att fortsätta utveckla Erlandsson Bygg som ett värderingsstyrt byggföretag med starka rötter inom kvalitet, samverkan och hållbarhet, säger Jennie Sahlsten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125