23948sdkhjf

Virkespaket blir rosa

Derome vill göra skillnad

Deromegruppen har valt att stödja rosa oktober för att uppmärksamma Bröstcancerförbundets arbete och vision om att ingen ska drabbas av bröstcancer. Därför kläs företagets virkespaket in i rosa plast under hela månaden.

Under oktober och november månad väljer Deromegruppen att satsa extra på välgörenhet, som ett led i att uppmärksamma kärnvärdet Ansvarstagande. Varje månad säljer man tusentals virkespaket till kunder i Sverige och världen och för varje rosaklätt virkespaket sker en donation till Bröstcancerförbundet.

– Vi har både kollegor och samarbetspartners som drabbas av sjukdomen, berättar initiativtagaren Pontus Larsson, försäljningschef på Derome Timber. Vi hoppas att vi kan göra skillnad genom vårt stöd, så att människor slipper drabbas på sikt. På det här viset gör vi det samtidigt väldigt synligt och en förhoppning är ju att kunder och samarbetspartners ser paketen och är med och bidrar de också.

De rosa virkespaketen kommer framförallt vara synliga på bygghandelsanläggningar runt om i Sverige.

– Att ha rosa virkespaket är ju kanske lite uppseendeväckande och det är precis vad vi är ute efter, säger koncernchef Magnus Andersson.

De rosa paketen kommer synas under hela oktober månad. Därefter går välgörenhetskampanjen över från rosa till blå då företaget under november månad kommer stötta Mustaschkampen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172