23948sdkhjf

Carina Ståhl ny vd för Sizes Works

Har chefat på ABB

Trähustillverkaren och byggnadsentreprenören Sizes Works etablerade sig förra året i Oskarshamn,  Bakom Sizes finns bland annat Kalmarföretaget I am Home som bygger flerbostadshus.

Sizes Works har nu utsett Carina Ståhl till ny vd.

Carina Ståhl har sedan september 2018 haft befattningen som vice vd i Sizes Works, och har i och med detta varit mycket engagerad i bolagets utveckling sedan starten.

Hennes företrädare är grundaren Niklas Andersson, som är styrelseordförande i bolaget.

- Vår vision är att etablera Sizes Works som den ledande aktören vad avser utveckling och industriell tillverkning av kvalitativa trähus. Genom utnämningen av Carina Ståhl som ny VD kan vi fortsätta arbeta för att nå den positionen med bibehållet högt tempo, säger Niklas Andersson, styrelseordförande i Sizes Works.

Carina Ståhl är född 1962 och har en MBA från Uppsala Universitet. Hon har en bakgrund inom både industrin och offentlig sektor, bland annat som HR-chef på ABB, VD på AQ Group och från Oskarshamns kommun där hon varit affärsutvecklare med fokus på digitalisering.

- Det ska bli stimulerande att ytterligare utveckla Sizes Works koncept att tillverka snarare än att bygga bostäder. Med hög kvalitet, på kortare tid och till en lägre kostnad kommer vi förändra synen på hur städer byggs, säger Carina Ståhl, tillträdande vd för Sizes Works.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062