23948sdkhjf

Derome bygger ny bygghandel

Öppnar i Göteborg

Derome fortsätter att expandera i Göteborg och ser fortsatt stigande efterfrågan på hållbart byggande i trä.

Derome har långsiktiga och stora planer för hela Göteborg. I dagarna blev det klart med förvärvet av en tomt med befintliga lokaler i Tagene på Hisingen, nära Bäckebol.

- Här satsar vi på att öppna en komplett bygg- och industrihandel kring sommaren 2020, berättar Mats Reinholdsson, Regionchef för Derome Byggvaror i Stor-Göteborg.

Redan idag har Derome en byggvaruanläggning vid Vädermotet på Hisingen. Den 7 400 kvadratmeter stora anläggningen öppnade i slutet av 2017 och är en fullskalig bygg- och industrihandel under ett och samma tak.

- Vår första satsning på Hisingen har verkligen blivit en succé och därför känns det förstås fantastiskt att erbjuda byggarna ytterligare en plats att hämta och handla varor från, säger Mats Reinholdsson.

I Deromes bygghandelsanläggning i Mölndal står under hösten ett nytt distributionslager klart och i samband med det utökas sortimentet för industrikunderna.

- Det blir betydligt kundvänligare och ännu smidigare att handla i butiken. Vi jobbar även mycket med att stärka säkerheten, säger Mats Reinholdsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063