23948sdkhjf

Woody etablerar ny bygghandel

"Vill växa med Växjö"

Woody fortsätter sin marknadsoffensiv med en nyetablering.

Den nya anläggningen på 4 200 kvadratmeter kommer att innehålla både butik, lager och distributionscenter.

För drygt ett år sedan förvärvade Fellessons Vimmerby-baserade Carlenskogs Bygghandel och nu är det dags för nästa expansion för det anrika familjeföretaget. En ny anläggning på totalt 4 200 kvm under tak är just nu under uppförande på Isbjörnsvägen i Växjö och beräknas öppna under januari/februari 2020.

Med sitt strategiska läge intill Norrleden och utmed Evedalsvägen blir den här nyetableringen (med såväl butik som lager/distributionscenter) ett bra komplement till Fellessons redan befintliga anläggningar.

– Vi glädjer oss åt att växa med Växjö och skapa nya arbetstillfällen, säger Anders Fellesson, vd för Fellessons Byggnadsvaror AB och utvecklar:

– Med ytterligare en anläggning/butik på det expansiva norra industriområdet ökar vi tillgänglig-heten för våra kunder både i och utanför Växjö.

Fellessons, som har varit Växjöbornas bygghandel i över 100 år sedan starten 1910, drivs idag av tredje generationen Fellesson. Butiken på Smedjegatan 9 kommer att drivas vidare precis som vanligt även efter att den nya anläggningen på Isbjörnsvägen öppnat.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078