23948sdkhjf

Här är årets byggjulklapp

Boken bygga åt idioter

Glöm VR-glasögon, bakmaskiner, hemmabio, robotdammsugare och mobillådor.

Med mer än 10 000 sålda exemplar och hyllningar i byggbranschen så kan nu Beijer Byggmaterial avslöja att årets byggjulklapp 2019 är boken Bygga åt idioter. ”En bok som självklart ska ligga under julgranen hos varje hantverkare i år”

Beijer Byggmaterial lanserade i början av oktober boken Bygga åt idioter – en handbok om jobbiga kunder och hur du hanterar dom. Boken har blivit ett hett samtalsämne och boken sålde snabbt slut. Nu finns den åter på lager lagom till att julhandeln drar igång på allvar.

- Den här boken är den ultimata julklappen till alla hantverkare som förtjänar ett gott skratt i jul. Dessutom ger den handgripliga tips i hur man hanterar olika kundtyper som man kan stöta på i sin arbetsvardag, en bok som alla byggchefer borde ge sina anställda, säger Elisabet Heinrich marknadschef hos Beijer Byggmaterial.

I boken finns historier som hantverkare hittills bara berättat för varandra. Stifta bekantskap med kundtyper som Bluffaren, Projektledaren, Pedanten och många fler. Boken säljs på samtliga Beijers byggvaruhus, på beijerbygg.se, Bokus och Adlibris.

”Tack Beijer. Efter snart 50 år som hantverkare så har ni sammanfattat mitt liv. Jag känner igen alla persontyper som ni så korrekt beskriver jag önskar att ni givit ut boken 50 år tidigare. Den skulle hjälpt mig mycket.”
Börje, hantverkare och kund hos Beijer Byggmaterial

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.378