23948sdkhjf

USNR förvärvar

Tar över rättigheterna

USNR och Ringsaker Industriservice AS har idag träffat en överenskommelse gällande produkter och system inom Odden-programmet för virkeshantering och brädsortering.

Överenskommelsen innebär att USNR förvärvar alla produkt- och marknadsrättigheter för dessa produkter.

Vidare kommer Ringsaker Industriservice AS att fortsatt tillföra konstruktions- och produktionsresurser till USNR för dessa produkter.

På framförallt den norska marknaden kommer Ringsaker att även fortsatt förse företagets kunder med produktion, service och underhåll för USNR- och Odden-produkter.Genom detta samarbete kommer Odden-produkterna att tillföras konkurrenskraftiga nytillskott i form av maskinkomponenter, men även styrning, skanning och optimering.

USNR:s vd Johan Johansson säger i en kommentar:

- Den här uppgörelsen ger oss ännu bättre möjligheter att stärka vårt erbjudande för brädhantering på den nordeuropeiska marknaden, men även globalt. Detta genom att kombinera produkter från USNRs högkapacitetsanläggningar med det konkurrenskraftiga Odden-programmet.

- Vidare att få tillgång till Ringsåkers kompententa resurser i form av konstruktion, produktion och service. Vårt erbjudande till europeiska kunder blir nu marknadsledande i alla avseenden.

USNR utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och system för sönderdelning och förädling inom träbearbetnigsindustrin och med cirka 1300 anställda världen över .I europeiska verksamheten bedrivs på flera orter och sysselsätter cirka 200 personer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094