23948sdkhjf

Skeppsviken rekryterar Arbetschef

Skeppsviken Bygg i Göteborg förstärker bolaget med en Projektchef med erfarenhet av projekt utomlands och större internationella upphandlingar.

Johan Nätterlund blir en viktig del av Skeppsvikens pågående nysatsning.

Han kommer närmast från tjänsten som Projektchef på Speciella projekt hos Serneke, där han ansvarade för stomkomplettering, installationer och fasader i projektet Karlatornet.

– Skeppsvikens satsning är väldigt spännande och jag kände att jag inte fick missa denna chans att få vara med och bygga upp något unikt i byggbranschen här i Göteborg. Detta i kombination med att jag får chansen att göra det med flertalet personer som jag jobbat med tidigare gjorde inte valet svårt, säger Johan Nätterlund.

– Jag har känt Johan i snart tio år och han kommer bli en stor tillgång för företaget med sina breda erfarenheter av olika projekt och uppdrag. Det kommer dessutom bli otroligt kul att få jobba med Johan igen.

– Vi jobbade tätt ihop med bland annat projekteringen och det internationella köpet av fasaden till Karlatornet. Johan kommer att ingå i ledningsgruppen för Skeppsviken Bygg i Göteborg och kommer med sina internationella erfarenheter att bidra till en ny dimension för företaget. Att Johan valde att ansluta sig till oss gör mig väldigt glad, säger Nikola Jovetic, Arbetschef för Skeppsviken Bygg i Göteborg

Johan tillträdde sin tjänst 1 november.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079