23948sdkhjf

Derome breddar erbjudandet i Helsingborg

Nya lokaler med bättre tillgänglighet.

Det halländska familjeföretaget, fortsätter med sin offensiva expansion. Nu är det Helsingborgs yrkeskunder som får ett bredare erbjudande i nya lokaler och med bättre tillgänglighet.

Derome med mycket hög tillväxt under många år fortsätter expandera inom flera affärsområden. För att nämna några exempel görs satsningar inom industriellt byggande i trä, på takstolsverksamheten och inte minst bygg- och industrimarknaden som tar stora marknadsandelar i flera regioner.

- Medan vissa pratar om lågkonjunktur och vikande marknad, ser vi bara kurvor som pekar uppåt, säger Johan Winroth, vd Derome bygg- och industrivaror. Vi har ett heltäckande erbjudande, med specialistkompetens och högklassiga logistiklösningar, något som kunderna verkligen uppskattar.

Sedan ett par år tillbaka har Derome utökat sitt erbjudande och Sveriges största familjeägda träindustri vänder sig även mot industrikunder. Företaget förvärvade IMAB, som är en förstklassig industrihandel med hög kompetens och överlägsen erfarenhet.

- IMAB har verkligen stärkt oss, både fördjupat vår kompetens och att vi har blivit bredare, säger Johan Winroth. Vi är ett företag som antar utmaningar och vet att samarbete krävs för att vara innovativa, därför är det naturligt för oss att kroka arm med en av industrimarknadens bästa aktörer.

Nu öppnar alltså Derome sin verksamhet i helt nya och fräscha lokaler, som även är större än den befintliga anläggningen. Det ger både bättre tillgänglighet, samtidigt som utbudet blir bredare och därmed komplett för både bygg- och industrikunderna.

Även om Derome från början är ett halländskt företag, känner de sig hemma även i Skåne. Det var cirka tre år sedan som Derome förvärvade tolv byggvaruanläggningar och Skånesatsningen startade.

Den nya lokalen öppnar den tredje februari och i april blir det stor invigningsmässa med både leverantörer och kunder.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.097