23948sdkhjf

Filmpremiär och högtryck i möbelbranschen

Svensk hållbarhet konkurrensfördel

Ett spännande möbelår har rullat igång och nyligen avslutades Stockholm Furniture & Light Fair i Stockholm. Ställde ut gjorde bland annat Interior Cluster Sweden.

Det är en nationell medlemsorganisation med syfte att verka för svenska möbelföretag, att hjälpa dem behålla sin produktion i Sverige, att stärka sina internationella relationer och att sätta den svenska möbelindustrin på världskartan.

Organisationen har tillsammans med några medlemsföretag tagit ett steg mot nästa nivå och premiärvisade på mässan resultatet, filmen Respect - Inside Swedish  Design. 

Respect är en film framtagen för att visa upp våra svenska styrkor internationellt.  Vårt utmärkande hållbarhetstänk och värderingar är långt ifrån självklart i alla länder och är något vi ska vara stola över.

Genom filmen ska det användas som konkurrensfördelar för att stärka svensk möbelindustri på den internationella marknaden.

De som missade att se filmen i Interior Cluster Swedens Monter på Älvsjömässan eller inte hade möjlighet att komma till mässan kan även se filmen på: 

https://interiorcluster.se/inside-swedish-design

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078