23948sdkhjf

Treehotel vann ekoturismpris

"Oförglömlig upplevelse"

Harads Treehotel i Harads har vunnit Grand Travel Awards ekoturismpris, skriver Affärerinorr. 

Grand Travel Awards Hållbarhetspris går till det företag som bäst levandegör svensk ekoturism. Det har delats ut sedan 2001 och är den mest prestigefyllda utmärkelsen för svenska natur- och ekoturismföretag.

- Det känns otroligt stort och är ett erkännande, att vi jobbat på bra sedan starten 2010. Hållbarhet har alltid varit ett av våra viktigast värdeord. Vi känner oss stolta och inspirerade att fortsätta arbetet i den riktningen, sa Kent Lindvall när han tog emot priset på den årliga galan under torsdagskvällen på Grand Hôtel i Stockholm.

"Att bekvämt övernatta uppe i de höga tallarna och blicka ut över den fantastiska norrbottniska naturen är en oförglömlig upplevelse för alla besökare. Den unika upplevelsen i kombination med att verksamheten drivs på naturens villkor med minsta möjliga miljöavtryck gör treehotel till en värdig vinnare av årets Grand Travel Award Ekoturismpris" skriver Naturturismföretagen i sin motivering.

- Det är med stor glädje vi delar ut årets ekoturismpris till Treehotel, en av svensk ekoturisms internationella ikoner. Treehotel visar att hållbar och kreativ besöksnäring på svensk landsbygd kan bli en unik internationell reseanledning, säger Joakim Hermanson, generalsekreterare på Naturturismföretagen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111