23948sdkhjf

Woody dementerar ryktena om XL-Bygg/Bolist

Den senaste tiden har det inom bygghandelsbranschen florerat intensiva rykten om att landets Bolist-handlare och XL-Bygg ska ingå ett samarbete, skriver Woody i ett pressmeddelande.

Samma rykten gör även gällande att Woody Bygghandel skulle vara på väg in i detta samarbete.

– Inget kan vara mer fel! Både Woodys delägare och styrelse är överens om att Woody är och avser vara en kedja bestående av fria delägare i samverkan, säger Peter Sjödahl, vd  för Woody Bygghandel.

– Inom Woody värnar vi om det lokala entreprenörskapet. Självbestämmandet för den enskilde delägaren ser vi som en stor och viktig del av våra framgångar.

– Vår filosofi inom Woody är att de avgörande besluten ska tas så nära marknaden och kunderna som möjligt och inte av en huvudägare i ett annat land. Det var dessa tankar som fick fyra stora och väletablerade XL-handlare – XL-Byggpartner, NP Nilsson, XL Bygg Kompaniet samt XL-Bygg Habo – att i somras lämna XL till förmån för Woody.

– Och Woody har plats för ännu fler duktiga entreprenörer och bygghandlare som värderar sitt lokala självbestämmande.– Inom Woody får man som delägare både trygghetenav att tillhöra en stor kedja och möjligheten till lokalt självbestämmande, avslutar Peter Sjödahl.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078