23948sdkhjf

Lindbäcks bygger i Boden

Lindbäcks bygger kvarteret Palmen åt Wiksténs fastigheter i Boden.

Lindbäcks har en byggrätt på Centralskolans tomt i Boden. Nu har Lindbäcks och Wiksténs fastigheter tecknat en överenskommelse som innebär att Wiksténs förvärvar projektet kv. Palmen. Totalentreprenör för projektet är Lindbäcks bygg.  

– Det känns väldigt bra att vi hittat en hållbar lösning tillsammans med en långsiktig ägare och aktör på den lokala fastighetsmarknaden i Boden. Nu ser vi fram emot att påbörja markarbetet redan i april, säger Markus Holmlund, vd Lindbäcks boende, i ett pressmeddelande.

Projektet kv. Palmen består av 43 lägenheter fördelat på 1: or, 2: or och 3: or och planerad inflyttning blir sommaren 2021.

– Vi tycker det är viktigt att ta ansvar och bidra till den lokala utvecklingen. Blickar vi sju år tillbaka har vi på Wiksténs fastigheter tagit en aktivare och mer offensiv roll som samhällsbyggare i Boden. Med kv. Palmen kommer vi att ha investerat över 500 miljoner i byggnationer och projekt i Boden bland annat Köpkvarteret 43:an, Willys och Åbergsleden. Det ska bli spännande att jobba med Lindbäcks bygg och göra en ny produktion med deras koncept, säger Dennis Wikstén, vd Wiksténs fastigheter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094