23948sdkhjf

Sökes: Sveriges mest avlägsna stuga

Eldabutikerna drar igång en annorlunda kampanj, där första priset är en värmande braskamin med installation.

Någonstans i landet finns Sveriges mest svårtillgängliga stuga som är i behov av en värmande braskamin. Nu söker Eldabutikerna efter just den stugan, i tävlingen Eldautmaningen. Vinnaren får en gratis kamin med installation.

– Nu har det gått 18 år sedan Eldabutiken bildades och våra medlemsbutiker från Skåne till Norrbotten utför årligen 15 000 installationer. Av totalt 270 000 kaminer har ingen varit för svår för oss att installera, skriver Eldabutiken i ett pressmeddelande.

– Vi har genom åren tagit oss ut med roddbåt och haft några ganska udda installationer men nu vill vi på allvar visa vad vi går för. Finns det verkligen ingen svensk fastighet som ligger så avsides eller är så otillgänglig att vi riskerar att misslyckas? En stuga på fjälltoppen? Under granarna i urskogen? Eller längst ut i skärgården? Vi vill testa oss själva här. Jag är villig att gå hur långt som helst och utsätta våra kunniga installatörer för den ultimata utmaningen, säger vd Magnus Ridderstad.

– Vi säger att vi är med hela vägen och nu är det dags att bevisa devisen på allvar. Vi  installerar allt gratis och står för kaminen till den fastighetsägare som kommer med den svåraste utmaningen, säger Magnus Ridderstad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078