23948sdkhjf

"Genom att hålla igång hjälper vi till"

Genom att hålla igång verksamheten hjälper vi också samhället.

Detta skriver Jimmy Bengtsson,  koncernchef för Veidekke i ett pressmeddelande från företaget.

Han fortsätter:

"Många har sin försörjning genom Veidekke och vårt stora nätverk av leverantörer är helt beroende av att vi fortsätter vår produktion".

Vidare utvecklar han.

"Bygg- och anläggningsbranschen är en av de största branscherna i Skandinavien och det är avgörande för samhälleskonomin att vi inte stannar upp. På samma sätt är många beroende av de tjänster vi tillhandahåller - från bostäder till vägar - och vi gör vad vi kan för att hjälpa våra kunder att leverera det landet behöver för att fungera."

För Veidekke handlar det nu om 2 viktiga prioriteringar, framhåller han:

1. Att göra allt vi kan för att begränsa spridningen av coronaviruset och har vidtagit stora åtgärder vid alla våra anläggningar och kontor för att minska risken för kunder, anställda och leverantörer.

2. För det andra handlar det om att prioritera fortsatt produktion i våra projekt och anläggningar för att hålla verksamheten och inte minst en av landets viktigaste branscher igång.

Han konstarerar att myndigheterna i Sverige, Norge och Danmark vidtar nödvändiga och lämpliga åtgärder för att begränsa infektioner.

"Vi på Veidekke följer alla rekommendationer och riktlinjer, och prioriterar begränsning av smittorisken och hälsa hos våra anställda, leverantörer och kunders anställda. Vi måste stå tillsammans för att lösa denna enorma utmaning, och en viktig del är att göra vad vi kan för att hålla igång landet"

Fotnot: Inlägget är förkortat

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078