23948sdkhjf

Här är exakta nya datumet för Nordbygg

29 september till den 2 oktober.

Att uppskjutna Nordbygg mässan 2020 istället skulle hållas i september visste vi sedan tidigare.

Nu har Stockholmsmässan gått ut med ett exakt datum.

Det nya datumet är från tisdagen den 29 september till och med fredagen den 2 oktober i år.

– Vi har fått oerhört fin respons och förståelse för beslutet att senarelägga Nordbygg. Vårt fokus är att arrangera en mässa där människor kan mötas för att göra affärer och nätverka, i en tid och i en miljö där de kan känna sig trygga vad gäller både säkerhet och hälsa. Nu ser vi ser fram emot att träffa alla branschkollegor i höst, säger Peter Söderberg, projektchef för Nordbygg.

Som en direkt följd av regeringens mötesbegränsningsregler avbröt Stockholmsmässan vårens planerade mässor och större event i förtid. Ett intensivt arbete har sedan dess pågått för att se vilka av dessa mässor som kan flyttas till nya datum efter sommaren. Först ut är Nordbygg som istället går av stapeln mellan den 29 september och 2 oktober, 2020.

Omfattande planering

Det handlar om över 800 utställande företag och runt 50 000 besökare som behöver planera om. Till det all logistik kring boende, transporter, mat, dryck och utrustning för alla dessa människor.

– Det är många aktörer som påverkas när regeringen behöver ta ett beslut likt detta men vi vill se positivt på framtiden. Vårt mål är att denna lösning ska bli minst lika bra som om vi hade genomfört mässan som planerat i april. Nu fick vi ju alla plötsligt ännu mer tid till förberedelser och eventuella förbättringar, säger Peter Söderberg.

Ett av de utställande företagen som glädjs åt det nya datumet är holländska Walraven med över 1000 anställda. 

Upphängningsmaterial för VVS är fortfarande företagets största produktsegment.

Produktsortimentet idag innehåller även upphängningsmaterial för Ventilation, El samt produkter för passivt brandskydd.

"Vi hoppas att vi kommer få se alla förväntansfulla besökare senare i höst", skriver Walraven i ett pressmeddelande och hälsar välkommen till montern A12:50.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063