23948sdkhjf

Storavtal mellan Derome och Sweco

Derome har tecknat ramavtal gällande teknikkonsult- och arkitekttjänster med Sweco.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri. Med produktionsanläggningar på flera orter i Sverige utvecklar Derome hela kedjan från skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi genom sågverk, byggvaruhandel, takstolsfabriker och husfabriker med industriellt byggande.

Nu har de tecknat ramavtal med Sweco, gällande teknikkonsult- och arkitekttjänster.

– Vi ser ett ökat behov av rådgivande konsulttjänster och specialister och har därför tecknat ett ramavtal med Sweco. Att vi valde just Sweco beror på deras breda kompetens, geografiska spridning; de finns på orter där vi har större etableringar, samt ett tydligt hållbarhetsarbete, som i många delar är samstämmigt med det vi gör inom Derome, säger Anders Carlsson, ansvarig för forskning och utveckling på Derome.

– Vi ser verkligen fram emot att bistå med Swecos hela kompetensportölj och engagemang för att tillsammans med Derome kunna utveckla och stötta Deromes breda och diversifierade verksamhet. Det är en perfekt matchning där vi båda har lokal förankring med tillgång till global expertis och starkt fokus på visionära och långsiktigt hållbara lösningar i alla skeden av affären, säger Tomas Holmgren, vd Swecos installationskonsulter på Sweco.

Ramavtalet omfattar samtliga Swecos kompetensområden och gäller i tre år med möjlighet till förlängning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078