23948sdkhjf

Derome och Peab sluter storavtal

Samarbetar om både bygg- och järnvaror

Peab och Derome tecknar avtal för både byggmaterial och järnvaror. Det öppnar även för logistiska tjänster, enligt bygghandeln.

– Lösningen som vi skapar tillsammans med Peab förenklar vardagen för byggarna och de får möjligheten att fokusera på det som de kan bäst, säger Peter Gustafsson, försäljningschef inom Derome.

– Med vårt fullskaliga sortiment av byggmaterial och förbrukningsvaror, tillsammans med eget åkeri och logistiska koncept törs jag påstå att vi har marknadens bredaste verktygslåda.

– Vi har 45 byggvaruanläggningar inom vår geografi. Vi kan leverara individuellt företagsanpassade lösningar för både bygg- och järnvaror och de är skalbara beroende på storlek av projekt, säger Peter Gustafsson.

– Exempelvis vid Platinan i Göteborg, där implementerar vi nu en välsorterad, bemannad popup-butik.

Samarbetsavtalet gäller från maj månad och sträcker sig flera år framöver. Derome är sedan tidigare en stor leverantör av byggmaterial till Peab.

– Vi ser fram mot att utveckla samarbetet med Derome. Allt från deras totala materialbredd till deras genomtänkta förrådslösningar passar vår verksamhet, säger Ove Jivestad, inköpschef Peab AB.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109