23948sdkhjf

Svensk möbelindustri en vinnare i Hamburg

Vann dubbelt i filmfestival

Filmen Respect – Inside Swedish Design har hyllats som flerfaldig vinnare på den stora filmfestivalen i Hamburg, World Media Festivals.  Filmen tog hem guld i kategorin Social Responsibility och utsågs dessutom till vinnare i kategorin Corporate Communications i konkurrens från hela världen.

Filmen har producerats av branschorganisationen Interior Cluster Sweden, ICS, i samarbete med branschens företag. Den premiärvisades på möbelmässan i Älvsjöi februari. Efter framgångarna i Hamburg hoppas ICS nu att möjligheterna ökar för att filmen ska bli den gemensamma kraftsamling som den var tänkt att bli ute i världen.  – Tanken är att filmen ska hjälpa oss att synas i världen som det hållbara alternativ vi är, säger ICS vd Anna Rosenqvist som tillsammans med alla våra medlemmar gläds åt framgångarna. Projektledare Christine Ingridsdotter vill framhålla det unika med filmen.

– Aldrig tidigare har Sveriges främsta möbel- och belysningsföretag gemensamt ställt sig bakom en film som vi gör här. Det gör filmen unik både för sitt budskap och för kraftsamlingen bakom.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109