23948sdkhjf

JM väljer Beijer över hela Sverige

Fyraårigt avtal i hamn. "En milstolpe för Beijer".

JM har valt Beijer byggmaterial som en av två leverantörer av byggförnödenheter. Avtalet sträcker sig under de kommande fyra åren och är rikstäckande. 

– Det är en milstolpe för Beijer, att som första byggmaterialhandlare teckna ett rikstäckande avtal kring byggförnödenheter med en riksbyggare. Vi är mycket stolta över att få förtroendet och möjligheten att jobba tillsammans med JM framöver, säger Staffan Redig, regionsäljchef inom byggförnödenheter och ansvarig för förhandlingarna med JM hos Beijer byggmaterial.

Beijer har de senaste åren utvecklat sitt sortiment och tjänster på många områden, bland annat inom byggförnödenheter. Avtalet med JM kommer att ytterligare stärka det området. Målet är att bli störst på förnödenheter inom bygghandeln och samarbetspartner till alla stora och små byggare.

– Genom att säkra god försörjning och jobba smart med byggförnödenheter så kan man öka effektiviteten och lönsamheten på ett bygge. Vi på Beijer är en stor nationell aktör med ett brett och starkt kunderbjudande inom det här området, samt gällande logistik, digitala tjänster och fokus på hållbarhet, säger Staffan Redig.

Beijer Byggmaterial blir nu en av två huvudleverantörer till JM inom detta område.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078