23948sdkhjf

Magnolia får ny vd

Johan Tengelin tar över posten som vd i Magnolia bostad. Han efterträder Fredrik Lidjan.

 Johan Tengelin har lång transaktions- och investeringserfarenhet från branschen, bland annat från Brunswick Real Estate där han var med och byggde upp deras investeringsverksamhet i egenskap av vd för dotterbolaget Sveafastigheter. Dessförinnan var han vd för den nordiska verksamheten på GE Capital real estate.

– Jag är både glad och stolt att välkomna Johan Tengelin till Magnolia. Det är min övertygelse att han har vad som krävs för att ta bolaget in i nästa fas. Vi har en fantastisk resa bakom oss där Andreas Rutili ansvarade för start och entreprenörskap, följt av Fredrik Lidjan som gjort Magnolia till en av Sveriges ledande samhällsutvecklare. Jag tackar Fredrik för det fantastiska jobbet han har gjort med bolaget och tillsammans lämnar vi nu över stafettpinnen till Johan, säger Fredrik Holmström, styrelseordförande i Magnolia bostad.

– Jag ser fram emot att få komma in i ett av Sveriges mest expansiva fastighetsbolag och tillsammans med teamet på Magnolia kapitalisera på den plattform som byggts de senaste åren. Det ska bli spännande att fortsätta bygga relationer, bolag och samhällsvärde, säger Johan Tengelin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.066