23948sdkhjf

Derome köper Svensk bygglogistik

Samarbetet medför vinn-vinn för alla.

Svensk bygglogistik har mer än 20 års erfarenhet av större byggprojekt och att effektivisera logistiken på byggplatser, mest vid större projekt som sjukhus och byggnation av hela stadsdelar. Nu köps företaget av byggföretaget Derome. Därigenom kan marknaden utökas och logistiken förenklas även vid mindre och medelstora byggprojekt.

– Det finns enorm potential kring arbetet med bygglogistiklösningar och vi har under de senaste åren sett ökat intresse från hela byggbranschen. Med Derome som ägare får vi möjligheten att ta nästa steg med att utveckla vårt erbjudande samt nå en bredare kundbas, säger Urban Wallin, vd Svensk bygglogistik, i ett pressmeddelande.

I och med köpet kan Derome och Svensk bygglogistik samverka, vilket skapar tydligt mervärde för kunderna.

– Det finns enorma möjligheter för synergier, säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri.

– Våra bolag har ett tolvårigt samarbete i ryggen och att vi nu går in som ägare för att utveckla verksamheten ytterligare blir vinn-vinn för alla inblandade. Framför allt för kunderna som får enkel tillgång till effektiva lösningar.

Förutom affärs- och utvecklingsmöjligheterna nämns även värderingar och kulturen som en viktig aspekt till förvärvet.
– Vi är ett jordnära företag med stor drivkraft som hela tiden vill utmana rådande tillstånd, och det är viktigt för oss att bolagen som vi förvärvar har samma förhållningssätt, säger Johan Winroth. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125