23948sdkhjf

Ny chef på Bergkvist Siljan

Rekryterad från Biometria

Efter ett år sedan bildandet av Bergkvist-Siljan AB  tar koncernen nästa steg i sin utveckling genom rekrytering en ny vd för sin skogsorganisation. Katarina Mowitz tillträder 1 oktober 2020. Hon är utbildad jägmästare och kommer senast från en tjänst som Verksamhetschef Virke & Energi på Biometria. Uppdraget är att ytterligare stärka Bergkvist Siljan Skogs attraktivitet och förmåga att möta framtidens utmaningar, något hon ser positivt på. 
– Det ska bli spännande att få vara en del av Bergkvist-Siljan koncernens framtidsresa samtidigt som vi bidrar till ett hållbart samhälle såväl lokalt som globalt säger Katarina Mowitz.
Ulf Bergkvist, ordförande i Bergkvist-Siljan, välkomnar Katarina till företaget och ser i henne en erfaren och oberoende kraft som skall smälta samman och göra en gemensam organisation av Bergkvist-Siljans skogsorganisation som tidigare bestått av Bergkvist Siljan Skog AB och Weda Skog AB.
Jon Hansson lämnar sin roll som vd för Bergkvist Siljan Skog för att anta nya utmaningar utanför företaget. 
Under tiden fram till Katarina Mowitz tillträder som vd är Anders Nilsson, koncernchef för Bergkvist-Siljan AB och tillförordnad vd för Bergkvist Siljan Skog AB.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078