23948sdkhjf

Älvsbyhus bygger energisnålt i Tidaholm

Älvsbyhus bygger parhus i Brf Rosenberg.

Parhusen i Brf Rosenberg 1 byggs i tre olika storlekar och modeller. 4 enheter om 63 kvadratmeter, 6 enheter om 85 kvadratmeter samt 10 enheter om 107 kvadratmeter.

Varje bostadsrätt rustas med vidbyggt garage, altandäck och egen gräsmatta. Gemensamt för samtliga husmodeller är effektiva planlösningar med generösa sociala ytor.

– Samtliga garage är kopplade till husen, några med direkt ingång till den väl tilltagna tvättstugan via en groventré. Med garage som även är isolerade får man en rad möjligheter att nyttja utrymmet som extra förråd/förvaring, hobbyyta eller vad annat man kan tänkas hitta på. I tidigare projekt har kunder valt att till exempel bygga gym och spaavdelningar i dessa utrymmen,  säger projektledaren Johannes Olsson på Älvsbyhus.

Bostäderna har genomgående parkettgolv i alla torra utrymmen och plastmatta/våtrumsskivor i våtrum. Uppvärmning sker via luft/vattenvärmepump. Dessutom finns möjlighet att göra tillval med exempelvis spotlights i tak och en mängd olika färgval.

– Med över 300 millimeter isolering i ytterväggarna har husen också en extremt låg energiförbrukning och precis som alla andra Älvsbyhus byggs husen inomhus i en torr miljö och är väderskyddade redan efter första leveransdagen för att verkligen kunna garantera högsta kvalitet på samtliga områden. Att Älvsbyhus varit marknadsledande 20 år i följd samt ligger topp 3 i nöjdast kunder i Sverige de senaste två åren, tycker vi är det allra bästa betyget på den höga kvaliteten, säger Johannes Olsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.269