23948sdkhjf

Toolbox och Woodcontrol går samman

Vill erbjuda komlett sortiment

Två specialister på verktyg för träbearbetning, Toolbox i Åtvidaberg och Woodcontrol i Tibro, går samman. Genom sammanslagningen vill de nu erbjuda ett komplett sortiment för både privatpersoner, små snickerier och större industriföretag.

De båda bolagen menar att man kompletterar varandra och dessutom nu finns på två orter. Utöver försäljning har Toolbox Sweden AB även egen tillverkning av högkvalitativa profilstål och kuttrar för fräsning. Woodcontrol Scandinavia AB erbjuder slipning av verktyg med hämtning och lämning via ett turbilsystem.

Företagen har tillsammans tolv anställda och kommer inledningsvis fortsätta som två bolag men med en gemensam ägarstruktur och ledning.

– Samgåendet betyder nya och stora möjligheter för oss och våra kunder, utöver ett större utbud kommer vi också kunna ge en ännu bättre kundservice och utveckla vår försäljning. På sikt kommer det också innebära fler arbetstillfällen, säger Martin Lindqvist, vd. Samtalen om ett samgående har pågått en tid mellan företagen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094