23948sdkhjf

Bonava och Svedbergs effektiviserar byggprocessen ihop

Svedbergs inleder ett strategiskt internationellt samarbete med bostadsutvecklaren Bonava, där även snickerier ingår.

Förutom ett än mer effektivt och hållbart tänk kring produktion och paketering, innebär även ramavtalet en god möjlighet för Svedbergs att nå ut på fler marknader.

Erik Thörn som är försäljningschef för Svedbergs Projekt, berättar att samarbetet mellan Svedbergs och Bonava sträcker sig långt tillbaka.

– Men tidigare har det enbart gällt badrumsinredning till delar av Bonavas bostadsproduktion i Sverige.I och med att Bonava – som verkar i åtta länder – har valt att samla sina inköp internationellt samt i allt större utsträckning satsa på industriell prefabricering, har dock samarbetet tagit en helt ny och mycket spännande vändning.

– Det internationella och tre år långa avtalet innebär att vi kommer att vara Bonavas leverantör på badrumssidan av såväl snickerier som sanitära produkter.

Detta innebär att Svedbergs produkter inte bara kommer att användas vid uppförandet av nya bostäder i Sverige utan även i Finland.

Samt att det på sikt också kommer att finnas möjligheter för Svedbergs att nå ut på Bonavas övriga marknader i Norge, Danmark, Tyskland, Estland, Lettland samt Sankt Petersburg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125