23948sdkhjf

Möbelmässan och Formex ställs in 2021

Stockholmsmässan tvingas ställa in Formex och möbelmässan; Stockholm furniture & light fair. Formex skulle gått av stapeln i januari och möbelmässan brukar arrangeras i februari varje år. 

– Vi befinner oss i ett oerhört bekymmersamt läge som gäller för hela mötes- och mässbranschen vilket får konsekvenser för alla de näringar där våra evenemang är viktiga. Vad gäller Formex finns det många små- och medelstora företag som är beroende av Formex som handelsplats och som nu drabbas när vi tvingas ställa in. Stockholm Furniture & Light Fair är ett av regionens stora internationella evenemang som i vanliga fall aktiverar hela staden och bidrar starkt till turismnäringen på många sätt, säger Christian Clemens, vd Stockholmsmässan.

– Vi har arbetat in i det sista för att hitta lösningar till olika säkra genomföranden. Vi har bland annat sökt tillstånd hos polisen för att arrangera Formex i ett mindre format, där vi gjort stora justeringar och anpassningar för att erbjuda en mötesplats för ett slutet sällskap. Det har vi tyvärr fått nej på och nu kan våra utställare inte vänta längre på ett besked från oss utan vi tvingas ställa in, säger Chicie Lindgren, affärsområdeschef på Stockholmsmässan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063