23948sdkhjf

Woody anställer storkunds-säljare

Woody bygghandel har rekryterat en ny storkundssäljare för Region syd och väst. Valet föll på Martin Gustafsson som har över 20 års säljvana mot byggbranschen. 

Det var i våras som ledningen för Woody beslutade att slå samman sin försäljningsavdelning samt marknads­avdelning till en större enhet med Mikael Tykesson som ny försäljnings- och marknadschef. Därefter har man kunnat presentera ett antal nya centrala flerårsavtal med bland andra Ikano Bostad, JM och Peab.

Martin Gustafsson blir nu ny storkundssäljare med ansvar för region väst och syd.

– Det känns oerhört roligt, spännande och utmanande att tillsammans med Woodys alla enga­gerade lokala entreprenörer i Region syd och väst forma ett attraktivt erbjudande till marknaden, som leder till nya avtal, säger Martin Gustafsson.

Han kommer närmast från ATA Timber, ett av Sveriges största skogs­indu­striföretag, där han jobbade med bland annat virkesinköp. Han har även gedigen säljbakgrund från leverantörs­ledet med sju år inom Rockwool.

Försäljnings- och marknadschef Mikael Tykesson ser Martin som en mycket viktig kugge för det fortsatta arbetet med att skapa nya affärer via centrala avtal. 
– Martin kommer att bidra med värdefull kunskap och erfarenhet från leverantörssidan, där han i många år jobbade med byggentreprenörer och bygghandeln som kunder, säger Mikael Tykesson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093