23948sdkhjf

Beijer bygger nytt stort varuhus

Beijer byggmaterial omlokaliserar det nuvarande byggvaruhuset i Lissma till Rudanvägen i Haninge kommun.

Det nya varuhuset är planerat att öppnas i januari 2022 och kommer att få namnet Beijer Byggmaterial Haninge. 

– Vi har letat nya lokaler i södra Stockholm en tid och vi är väldigt glada att nu kunna genomföra en flytt av vår filial i Lissma. Det nya byggvaruhuset kommer att vara väl anpassat efter dagens och framtidens behov. Dessutom vet vi att området har stor potential och är enkelt att ta sig till, säger Roger Eklund, regional operativ chef Stockholm Syd hos Beijer Byggmaterial.

Beijer Byggmaterial har fått sitt bygglov beviljat och just nu pågår markberedning för att bygget ska kunna starta i början av 2021. Det nya varuhuset får en butiksyta på drygt 1 200 kvadratmeter, en välplanerad drive-in om drygt 3 000 kvm som tillsammans med närheten till de större vägarna ska förbättra tillgängligheten för hämtande kunder och underlätta för personal. Själva flytten går cirka sex kilometer österut och man hamnar nu närmare väg 73.

Precis som tidigare kommer byggvaruhuset att ha en tydlig inriktning mot proffs och företagskunder.
I och med att det nya varuhuset blir större till ytan kommer flera produktområden att utökas och utvecklas, exempelvis sortimentet kring infästning, personligt skydd, trä- och skrivmaterial, isolering, fönster- och dörr. 

Nuvarande adress: Lissmavägen 14, 142 91 Skogås
Ny adress: Rudanvägen 1, 136 50 Haninge

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109