23948sdkhjf

Derome bygger 116 hyresrätter i Norrköping

Derome ska bygga 116 hyresbostäder i Norrköping för Magnolia bostad, självklart i trä.
Lägenheterna är formade för att möta bostadsmarknaden på bästa sätt genom att vara yteffektiva, prisvärda och funktionella, säger Anders Jonsåker, divisionschef Derome Plusshus.

Under förra hösten inledde Derome och Magnolia bostad ett fördjupat samarbete som sträcker sig över en femårsperiod och omfattar 600-800 bostäder per år.

– Inom Derome anser vi att samarbeten är ett måste för all utveckling och vi ska vara enkla att göra affärer med, säger affärschef Ted Mellin.

– Vi har inlett en rad olika samarbeten för att ta fram bostäder med låg klimatpåverkan, tillgängliga för en bred framtida marknad.

I det aktuella projektet i Norrköping byggs en blandning av ettor, tvåor och treor. Det blir totalt fyra stycken trevåningshus, med målet att skapa harmoni i området.
 
– Husen kommer att bli mycket vackra, den stående träpanelen i ljus lasyr ger fin gnista till området och blir en fin kontrast till de mörka plåtdetaljerna och fönstren, säger Ted Mellin.
 
Lägenheterna ska produceras och färdigställas industriellt av Derome vilket ger kortare byggtid och färre leveranser till byggplatsen. Kvaliteten kan också säkras på ett annat sätt när volymerna monteras inomhus. Vid montering är allt så gott som klart med el och ventilation installerat och badrum och kök färdigt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094