23948sdkhjf

Brålanda trä uppgår i XL-bygg

Brålanda trä med entreprenören Henrik Nilsson i spetsen blir ny medlem i XL-bygg. Henrik Nilsson har drivit anläggningen i Bolist regi sedan 2006 och har i dag en solid kundbas med närmare 70 procent av de lokala proffsbyggarna. Brålanda Trä har en årsomsättning på ca 28 miljoner och sju anställda.

– Det är mycket glädjande att Henrik Nilsson och Brålanda trä blir en del av XL-bygg och vi ger honom ett varmt välkomnande till vårt sammansvetsade bygglag. Henrik driver en fin verksamhet som under flera år haft god utveckling både när det gäller volym och resultat. Utvecklingen är i sin tur ett kvitto på ett målmedvetet och långsiktigt arbete. Brålanda trä arbetar kundnära och har gjort flera framgångsrika insatser för att tillgodose proffskundens behov, säger Carl Littlewood, kedjechef XL-bygg.

– XL-bygg har ett starkt varumärke och är en organisation med stora muskler. Jag ser fram emot att stärka vårt erbjudande ännu tydligare mot slutkund, samt att ta upp kampen mot andra aktörer i branschen, säger Henrik Nilsson.

– För XL-bygg är Dalsland en intressant marknad. Brålanda trä har ett strategiskt läge utmed riksväg 45 och vi expanderar inte bara butiksnätet, utan även vårt kunderbjudande. Henrik och hans medarbetare har den rätta fixarmentaliteten som vi inom XL-bygg är stolta över, och som vi vet är en viktig faktor för att skapa goda kundrelationer. Vi vill gärna växa ännu mer, och välkomnar därför fler duktiga och drivna entreprenörer att bli en del av vår frivilliga kedjemodell, säger Annelie Ingemarson, regionchef väst XL-bygg. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063