23948sdkhjf

Rekordintresse för Riksbyggens Brf Djurgårdsvyn

Det är ett rekordstort intresse i förturskön till Brf Djurgårdsvyns 49 lägenheter. Säljstarten sker i mitten av februari.

Över 12 000 intresseanmälningar har inkommit inför säljstarten av de 49 bostadsrätterna i Brf Djurgårdsvyn, Norra Djurgårdsstaden.

Huset har ritats av arkitekten Thomas Sandell som också har formgivit ett stort antal unika inredningsdetaljer som dörrhandtag, blandare och elementskydd.  Byggnaden är preliminärcertifierad enligt Miljöbyggnad Guld.

När Riksbyggen öppnade förturskön till Brf Djurgårdsvyns 49 lägenheter slogs det rekord. Säljstarten sker i mitten av februari.

– Vi är väldigt glada, men inte så förvånade, över att intresset för Brf Djurgårdsvyn är så stort. Aldrig tidigare har något av Riksbyggens projekt lockat så många. Beläget mellan stad och natur med närhet till både skog och vatten, bara några kilometer till Stockholms kärna, är läget för Brf Djurgårdsvyn perfekt för den som snabbt vill gå från puls till paus, berättar Mathias Sandberg, regional marknads- och försäljningschef på Riksbyggen.

På husets karaktäristiska sågtandstak har solceller installerats och hela byggnaden lever upp till mycket högt ställda miljökrav och har preliminärcertifierats enligt Miljöbyggnad Guld.

– Brf Djurgårdsvyn till ett unikt projekt med närheten till både till stan, Värtahamnen och Husarviken men med direkt närhet även till skogsmiljö och Kungliga nationalstadsparken.

De boende får tillgång till laddstolpar och i området finns bilpool för mer hållbara transporter. I föreningen finns också en gemensamhetslokal, en stor takterass med orangeri och en grönskande innergård för social samvaro, säger Karolina Brick, miljöchef på Riksbyggen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063