23948sdkhjf

Bygma Tyresö vinner kommunavtal

I konkurrens med Optimera och XL-Bygg vinner Bygma Tyresö fyraårigt kommunavtal med Tyresö kommun kring inköp av byggmateriel.

Byggvaruhandlaren ska därmed leverera trämaterial, järnhandelsvaror och handverktyg till kommunens byggprojekt under en fyraårsperiod med start måndag den 15 mars.

- Upphandlingen baserades bara delvis på pris, men framförallt lades ett stort fokus på mjuka värden som till exempel miljö, kvalitets- och serviceaspekter. Det känns otroligt bra för oss på Bygma att få det här förtroendet som också skapar ringar på vattnet mot våra andra lokala kunder, säger Thomas Näsvall på Bygma Tyresö.

Passande nog kommer anläggningen att förses med en splitterny drive-in hall under 2021, med möjlighet för kunder att få en snabb och smidig byggservice med lastning direkt in i bilen.

Den nya hallen blir cirka 4000 kvadratmeter och kommer att vara isolerad. I och med det större utrymmet så tar man också in ett bredare och djupare sortiment.

- I och med att hallen är isolerad och försedd med portar så kommer den upplevas varm och vara ren, till skillnad mot en vanlig brädgård. Det kommer att uppskattas av både kunder och anställda, samt möjligheten att snabbt kunna lasta och ta sig in och ut på anläggningen. Det här kommer vi att kunna erbjuda på ett ännu bättre sätt med den nya drive-in hallen på plats, säger Klas Widman platschef på Bygma Tyresö.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141