23948sdkhjf

Oscar Properties bygger åt Byggmax

Nu står det klart att Byggmax öppnar i Höganäs i höst, vilket blir byggkedjans sjunde nya butiksläge i Sverige i år.

 – Vi ser fram emot att öppna i Höganäs och erbjuda bra och billiga byggvaror till hemmafixarna i området, säger Anna Sanseverino, regionchef på Byggmax.

Den nya butiken öppnar på Gärdesgatan 4 i Höganäs och kommer att skapa fyra till sex nya arbetstillfällen på orten. Lokalerna beräknas mäta runt 1 900 kvadratmeter med en total tomtyta på cirka 5 000 kvadratmeter. Liksom i kedjans alla butiker finns en drive-in. 

–  Att Byggmax öppnar här är ett kvitto på att Höganäs blir mer och mer attraktivt även för större företag, vilket är glädjande, säger kommunstyrelsens ordförande Peter Schölander (M).  

–  Det är fantastiskt roligt att få möjlighet att bygga denna butik åt Byggmax i Höganäs. Det är vårt första projekt tillsammans med Byggmax och vi hoppas vi kan göra mer gemensamt framöver. Butiken har ett bra geografiskt läge, med nära anslutning till länsväg 111 och 112, säger hyresvärden Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

Byggmax har ytterligare sex nya butikslägen klara för i år och kommer även att öppna i Alingsås, Lindesberg, Leksand, Tanums shoppingcenter, Borgholm och i Finspång. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078