23948sdkhjf

Träföretag nominerat till bostadspris

Tävlingen Guldhemmet som arrangeras av Hemnet uppmärksammar landets främsta och viktigaste insatser bland fastighetsmäklare och bostadsutvecklare. Nu står det klart att Derome är en av tre finalister i kategorin årets bostadsutvecklare. Riksbyggen och Stena Fastigheter utmanar om titeln. 

– Att vi nomineras som årets bostadsutvecklare känns extra roligt, säger Lisa Nord Svahn, marknadschef Derome Bostad. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla och bygga hållbara bostadsområden där människor ska trivas. Ett stort fokus ligger just på att bygga bostäder som människor vill leva i, tillverkade i trä och utformade efter deras behov.

Juryn för Guldhemmet har gått igenom och utvärderat drygt 340 nomineringar och därefter utsett totalt 24 finalister i åtta kategorier. Vinnarna kommer att offentliggöras den 16 september och i kategorin årets bostadsutvecklare är alltså Derome finalist tillsammans med Riksbyggen och Stena Fastigheter.

Derome bygger cirka 2000 nya bostäder varje år, är specialiserade inom trähusbyggnation och har högt fokus på hållbarhet och kvalitet genom hela byggprocessen.  
– När vi planerar ett bostadsområde strävar vi efter en variation av hem för olika livsstilar, från nyckelfärdiga villor till hyresrätter och bostadsrätter i flervåningshus, säger Otto Martler, divisionschef Derome Bostadsutveckling. Vi har med egen virkes- och bostadsproduktion god kontroll på hela kedjan. Det ger oss en unik position och möjlighet att styra bostadsbyggandet i en hållbar riktning

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109