23948sdkhjf

Derome satsar på service

Öppnar verkstad för att underlätta för yrkeskunder.

– Att kunna lämna in sina verktyg och maskiner på service är en tjänst som vi vet är efterfrågad av våra kunder och som dessutom ligger i linje med att vi ska vara en långsiktig partner och helhetsleverantör säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri. Den nya serviceverkstaden öppnar i Mölndal, men kommer också serva verktyg och maskiner som lämnas in på övriga anläggningar i Storgöteborg. Om tjänsten tas emot väl siktar Derome på att utöka till fler regioner.

– Vår nya serviceverkstad är ett bra exempel på hur vi ständigt arbetar med att fördjupa relationen och förenkla vardagen för kunderna. Välfungerande maskiner och verktyg är ett måste för alla hantverkare och att serva dessa minskar risken för kostsamma och onödiga stopp. Att vi på detta sätt förlänger livslängden på produkterna är något vi alla tjänar på. Det senaste året har Derome aviserat ett antal nya tjänster och verksamheter med syfte att bredda sitt erbjudande, däribland förvärvet av Svensk Bygglogistik och nu senast nyheten att företaget börjar med maskinuthyrning under 2021.

– Vi ser ständigt över vårt erbjudande och har örat mot marken och för en bra dialog med kunderna. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som vill utmana, och det är viktigt att de tjänster och koncept vi tar fram är något som både vi och kunderna kan dra nytta av.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11