23948sdkhjf

Daniel Wilded byter träslag

Daniel Wilded, mångårig ambassadör hos Martinsons för trä och träbyggande, blir ny säljchef hos Masonite Beams. – Jag ser fram att jobba vidare med att få fler att öppna ögonen för möjligheterna att bygga i trä, säger Daniel Wilded.

Daniel Wilded har i sexton år arbetat som affärsutvecklare på Martinsons. Han har varit en flitig ambassadör för träbyggande och medverkat vid många branschmöten, inte minst Stora Trähus.

– Jag har länge haft bra koll på träbyggnadsindustrin och jag har lång erfarenhet av korslimmat trä. Den här rollen känns som ett naturligt nästa steg för mig. Det känns jättespännande att kliva in som ledare och att få människor runt omkring mig att växa, säger Daniel Wilded. Jag ser potentialen i byggsystemet med lättbalk – det är en supersmart lösning för snabba byggprocesser och ett hållbart byggande i trä.

Några veckor innan årsskiftet presenterades en studie av Svenska Miljöinstitutet där Masonite Beams Byggsystem jämfördes med ett flertal andra byggsystem. Resultatet visade att Masonite Beams Flexibla Byggsystem lämnar lägst klimatavtryck av de system som hittills analyserats i Sverige. – Vi ser mycket positivt på utvecklingen av vårt byggsystem och utvecklar nu verksamheten för att svara mot den ökade efterfrågan, säger Atle Arctander, vd på Masonite Beams.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125