23948sdkhjf

Stort intresse för XL-Hjälpen

Fler än 2 000 föreningar och organisationer har ansökt om att få sina byggprojekt förverkligade genom XL-Bygg:s initiativ.

XL-Hjälpen beskriver byggkedjan som sitt samhällsinitiativ där klubbar, föreningar och organisationer runt om i landet har möjlighet att nominera och få hjälp med ett byggprojekt de inte själva har möjlighet att genomföra.

När XL-Bygg i början av veckan sammanställde antalet inkomna ansökningar till årets upplaga av XL-Hjälpen, kan man konstatera att intresset bland föreningslivet i Sverige att få sina sina byggprojekt förverkligade har varit stort då fler än 2 000 ansökningar har inkommit.

För tredje året i rad genomförs nu XL-Hjälpen som både stärker det lokala föreningslivet runt om i landet, och det egna varumärket

- Det finns en längtan inom föreningslivet till att ses och börja genomföra alla aktiviteter som man har fått sätta på paus och vi ser fram emot att välja ut vinnarna och genomföra dessa projekt i höst tillsammans med våra lokala kedjehandlare, säger Mischa Moszkowicz, Marknadschef XL-Bygg.Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094