23948sdkhjf

Trä och skruv i gemensam bygghandel

Derome och BMS öppnar nu sin nya anläggning i Hässleholm. Målet är ett heltäckande sortiment och effektiva logistiktjänster.

– Med BMS får vi in en stark lokal spelare som är ledande inom arbetskläder, personlig skyddsutrustning och förnödenheter. Tillsammans med vår expertis inom trävaror, logistik och byggmaterial blir kunderna de stora vinnarna, menar platschefen Joakim Lindén.

För kunderna betyder detta att de får en leverantör med ett komplett utbud av bygg- järn- och industrivaror under ett och samma tak. Och en väl utvecklad logistik med järnvarubilar som rullar dagligen.

– Förenklat kan man säga att tidigare beställde kunderna virke från oss och skruv från BMS. Vi har redan nu fått indikationer att kunderna ser stora vinster med att kunna samordna beställningar och ha en kontaktväg in. Det gör deras vardag mer effektiv och det är något vi gemensamt strävar efter säger Joakim Lindén.

Derome framhåller sammanslagningen med BMS som ett bra exempel på hur viktigt det är med kulturen vid förvärv.

– BMS är precis som Derome ett entreprenörsdrivet familjeföretag med liknande värderingar. Med deras fokus på industrimarknaden och arbetskläder kompletterar och stärker vi erbjudandet ytterligare. Det här blir ett vinnande upplägg för alla parter säger Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri AB. 

Anläggningen öppnar idag den 31 maj och kommer totalt sysselsätta 23 personer som servar yrkeskunderna i regionen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111