23948sdkhjf

Ny enhet till XL-Bygg

I dag, den 1 september, ansluter Nylands Trä till XL-Bygg. Det är Mattias Norlén som tillsammans med Mestergruppen kommer att fortsätta driva anläggningarna i Kramfors, Docksta och Nyland.

I våras stod det klart att Nylands Trä och ägaren Mattias Norlén lämnar den tidigare kedjan Woody för att i stället ansluta till XL-Bygg. I samband med att Nylands Trä nu ansluter till XL-BYGG går bolaget också in i samägande med Mestergruppen. För Mattias Norlén var viktiga anledningar till att han tog steget över till XL-Bygg det faktum att han nu får en stark delägare i ryggen, men också att han delar Mestergruppens ambition om att värna och bevara den fria handlarens plats på kartan.

– Det som lockade mig var den unika modellen som XL-Bygg och Mestergruppen kunde erbjuda, där jag fick möjligheten att vara kvar som ägare, samtidigt som jag får en stark delägare via Mestergruppen som jag kan fortsätta att vidareutveckla bolaget tillsammans med. Jag fick också ett väldigt gott intryck av de personer från XL-Bygg och Mestergruppen som tog kontakt med mig, säger Mattias Norlén.

Nu pågår arbetet för fullt för Nylands Trä med att omprofilera de tre anläggningarna till XL-Bygg. Alla tre anläggningar kommer inom kort att bära XL-BYGG-loggan både exteriört och interiört.

Sedan tidigare samäger Mestergruppen tillsammans med lokala handlare XL-Bygg-butikerna i Mora, Rättvik, Grängesberg, Smedjebacken och Kalmar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.112