23948sdkhjf

Derome skapar ny avdelning

Deromekoncernen vill växa, och skapar den helt nya avdelningen för Supply Chain på Derome Bygg & Industri.

Med en helt ny avdelning för supply chain förstärker Derome sin inköpsorganisation och behöver rekrytera tio nya medarbetare under ledning av avdelningens nyrekryterade chef Anders Broström

– Kraven på inköpsarbetet förändras ständigt och här kommer Anders in till oss på Derome med precis den erfarenhet, kompetens och vinnarmentalitet som kännetecknar Deromes kultur och framåtanda. Jag är helt övertygad om att han med sin nya avdelning kommer leda Derome till nya och starkare affärer, säger Johan Winroth, vd på Derome Bygg & Industri.

För att säkerställa ett sortiment som både fungerar i Deromes produktioner och är säljbart inom vår handelsverksamhet, baserat på efterfrågan på marknaden och Deromes koncept, bildas nu en helt ny avdelning för supply chain. Anders Brorström som närmast kommer från möbelföretaget Ikea är van vid att arbeta utanför Sveriges gränser.

Uppdraget vid Dermoe blir att, tillsammans med sälj- och produktionsorganisationerna, ta fram ett sortiment som är både attraktivt för kunderna och förenklar informationsflödet och logistiken för Deromes filialer.

– Just nu inventerar vi organisationen och säkerställer att vi har rätt kompetens på plats. Omorganisationen sker stegvis och tills vidare gäller att arbetet och kontakter med inköp fortsätter som hittills, säger Anders Brorström.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.172