23948sdkhjf

Elitfönster stöttar landsbygden

Elitfönsters sponsringsprogram ska enligt företagets mål bidra till ökad social hållbarhet och jämställdhet. Företaget vill skapa en ljusare framtid för barn och unga, med ett uttalat fokus på att stötta landsbygden och att ge tillbaka till det lokala. Ett exempel är Tjernobylbarnens Oas – en förening som hjälper utsatta barn i Vitryssland.

Elitfönsters sponsringsportfölj innehåller alla typer av samhällsaktörer från stora ideella organisationer till små intresseföreningar och stiftelser.

Vårt nya och riktade sponsringsprogram innehåller aktörer som är starkt förankrade i allt från det lokala idrotts- och näringslivet till kulturinstitutioner och ideella välgörenhetsorganisationer, säger Thomas Hagström, marknadschef Elitfönster.


På Elitfönster brinner den interna stoltheten alldeles extra för svenska Tjernobylbarnens Oas, en ideell förening som hjälper utsatta barn i Ukraina. Genom att sponsra med fönster har Elitfönster möjliggjort färdigställandet av nybyggnationer och renoveringsprojekt i vilka familjer senare fått möjlighet att flytta in och känna trygghet.

Kommentera en artikel (1)
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109