23948sdkhjf

Deromes koncernchef kan bli årets entreprenör

Magnus Andersson, koncernchef på Derome, är en av kandidaterna till utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year 2021.

Det är nu klart att Magnus Andersson är en av finalisterna i region Syd för tävlingen. Den 15 november utses de entreprenörer som går vidare till den nationella tävlingen. 

EY Entrepreneur Of The Year är en prestigefylld utmärkelse för entreprenörer. Tävlingen arrangeras i cirka 60 länder och för 26e gången genomförs den svenska upplagan. I Sverige pågick nomineringsprocessen till sista augusti och var öppen för alla. EY har tagit del av ungefär 700 nomineringar från hela landet. De som gått vidare har bedömts utifrån ett antal olika kriterier.

– Det känns fantastiskt kul och hedrande att vara en av kandidaterna till utmärkelsen säger Magnus Andersson. Vi har 2 800 medarbetare som varje dag gör sitt yttersta i att föra hela koncernen framåt mot våra mål och det är grunden till vår framgång.

Under hösten har djupintervjuer genomförts med entreprenörerna för att avgöra vilka tio finalister som går vidare till regionfinalerna. I november genomförs sex regionfinaler där en extern och oberoende jury i varje region utser vinnare i fyra kategorier. Dessa går vidare till den nationella finalen, där vinnare utses som får representera Sverige internationellt. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203