23948sdkhjf

Möbelmässan flyttas

Stockholm Furniture & Light Fair flyttas till september.

Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 flyttar Stockholm Furniture & Light Fair fram sin mässa från februari till 6-9 september 2022.

– Vi är en internationell mässa med många utställare och besökare från hela världen, inte minst från våra skandinaviska grannländer. Vi har ett stort intresse och engagemang inför 2022, men med rådande situation flyttar vi fram mässan för att den ska kunna genomföras på bästa vis, säger Hanna Nova Beatrice, Project Area Manager för Stockholm Furniture & Light Fair och Stockholm Design Week.Beslutet om att tillfälligt flytta fram Stockholm Furniture & Light Fair till 6-9 september 2022 är baserat på vilka andra mässor och aktiviteter som pågår runt om i världen under året samt tillgång till Stockholmsmässan lokaler.

– Genom att flytta fram Stockholm Furniture & Light Fair till september så ger vi alla en möjlighet att kunna delta, även de företag med säte i länder som nu har lockdown. Efter två års paus känns det viktigt att kunna välkomna så många utställare och besökare som möjligt 2022, säger Sanna Gebeyehu, Product and Concept Owner, Stockholm Furniture & Light Fair och Stockholm Design Week.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078