23948sdkhjf

Green Cargo satsar på rundvirkelogistik

Green Cargo har bildat en ny enhet inom deras Network Management, nämligen rundvirkeslogistik. Den nya enheten ska öka tillväxten inom segmentet samt kunna bemöta rundvirkeskundernas krav och önskemål på ett bättre sätt. I och med den nya enheten, blir Madelene Askeblad ny chef.

Uppbyggnaden av den nya enheten har påbörjats, och inledningsvis kommer rundvirkeslogistiken bestå av två affärsutvecklare.

– Nu etablerar vi ett dedikerat kompetensteam för rundvirkesegmentet. Det kommer öka vår potential att utveckla både befintliga och nya kunder där kundmötet till kundlöftet genomsyrar enheten. Vi vill med detta möta våra kunders krav samtidigt som vi uppnår lönsamhet, säger Madelene Askeblad i en kommentar.

Enheten ska ta fram verksamhetsplan, mål, teamstruktur och roller. Därefter kommer enheten för rundvirkeslogistik att byggas på med ytterligare kompetenser.

– Rundvirkessegmentet är ett område med stor potential och en viktigt del i vår lönsamma tillväxt framöver, men förutsättningarna skiljer sig mot andra segment. För att få en ökad förståelse för kundens behov och med ett mer snabbfotat arbete från vårt håll skapar vi nu en ny renodlad rundvirkeslogistisk enhet, säger Shad Hallam, chef för Network Management.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141