23948sdkhjf

Deromes projekt topp tre

När Prognoscentret presenterar nöjd-kund-index för 2021 tar Derome en hedrande tredjeplats för sitt projekt Silverpilen, kedjehus i trä och en del av Deromes nya område Träslövs trädgårdsstad i Varberg.

– Att få denna utmärkelse från Prognoscentret är fantastiskt kul och något vi firar tillsammans med kunder och samarbetspartners. Det värmer extra mycket när det bygger på kundernas upplevelse från första kontakt till att de är inflyttade i huset berättar Fredrik Johansson, Projektledare Derome Bostad.    Att köpa en bostad är en stor affär och ger upphov till många frågor och funderingar. Vårt mål är att underlätta med en tydlig kommunikation och en nära dialog under hela resan. Jag upplever att detta samarbete har fungerat väldigt bra och dessutom har vi kunnat luta oss mot en tydlig planering av projektet från start till mål.

Silverpilen är en del av Träslövs trädgårdsstad och ett område under utveckling. Här bor många familjer som trivs med läget nära fritidsaktiviteter, hav och stad. Bland annat Andreas och Josefine som flyttade in i det första kedjehuset hösten 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Trästudent får stipendium av STTF
Dansk trägrossist tror på Sverige
Miljardutdelning i Södra
Nya hus tillverkas i Sizes konkursade fabrik
Derome säkrar fallskydd
Vida höjer priser

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.282