23948sdkhjf

Andra plats för Götenehus bostadsprojekt Bara backar i nationell NKI-mätning

På fredagens NKI-seminarium för Sveriges bostadsutvecklare och småhusleverantörer presenterade Prognoscentret de företag som har högst kundnöjdhet i branschen. I kategorin ”Bästa bostadsprojekt” kammade Götenehus sluttningshus i Bara backar, Svedala, hem en andraplats med ett NKI-värde på 89.

Det är fantastiskt roligt att Götenehus kunder i Bara är nöjda med sina sluttningshus säger Tobias Forslund, projektutvecklingschef Götenehus AB. Professionellt kundbemötande är en av faktorerna som bidragit till det höga NKI-värdet, men också kvaliteten på husen. Jag vill ge en stor eloge till vårt team i Skåne som har tagit hand om kunderna på ett förträffligt sätt. Vi har jobbat hårt med detaljplanen för Bara backar i över 10 års tid, så det är extra roligt att det äntligen ger resultat.

Bara backar är ett exploateringsområde i västra delen av Bara som planeras för totalt 240 bostäder i form av friliggande bebyggelse, radhus, kedjehus och låga flerbostadshus. Götenehus har i första etappen byggt 18 suterränghus med inflyttning under sommaren 2021. I kommande etapper planeras ytterligare 32 radhus och friliggande hus med preliminär byggstart under 2023.

Prognoscentrets NKI-undersökning har genomförts i samarbete med branschens aktörer och bygger på cirka 13 000 svar från köpare av nyproducerade bostäder och småhus under 2021. Undersökningen omfattar cirka 65 företag. Prognoscentrets branschmätning följer allmän praxis inom nöjdhetsmätningar och resultaten är därmed jämförbara med NKI-värden från t ex Svensk Kvalitetsindex. NKI är en sammanvägning av tre frågor som besvaras på en tio-gradig skala. Resultatet omräknas till ett index mellan 0 och 100. Värden mellan 65 och 75 innebär medelgod kundnöjdhet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Trästudent får stipendium av STTF
Dansk trägrossist tror på Sverige
Miljardutdelning i Södra
Nya hus tillverkas i Sizes konkursade fabrik
Derome säkrar fallskydd
Vida höjer priser

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.205